! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

V4 Air Show és Veteránjármű Találkozó

KezdőoldalHírekV4 Air Show és Veteránjármű Találkozó
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Esemény | Kultúra
2021-07-26

Sikeresen megrendezésre került a hétvégi V4 Air Show és Veteránjármű találkozó.

Vendégek ezrei váltották egymást a rendezvény mindkét napján.

Izgalmas kalandokban, színes programkínálatban és retro hangulatban volt része annak, aki július 24-25 között kilátogatott a Dunakeszi Sportrepülőtérre. A kétnapos fesztiválon változatos műsorokkal, koncertekkel, földi és légi jármű különlegességekkel, hadi bemutatókkal, sétarepüléssel, gazdag étel-és italválasztékkal, repülős-, gépkocsis ereklyéket és egyéb játékokat felsorakoztató árusokkal várták az érdeklődőket.

Az esemény díszvendége a Magyar Honvédség, gépjárművek, haditechnikai eszközök, Airbus H-145 helikopter és egyéb légi járművek statikus és dinamikus bemutatójával kápráztatta el a nézőket szombaton.

A látványos légi parádét Besenyei Péter, hazánk legismertebb és egyben legeredményesebb műrepülő pilótája, Veres Zoltán magyar műrepülő Európa-bajnok, többszörös Guinness-rekorder, Imreh Lajos és Vári Gyula motoros-repülőgép pilóták, valamint a Gold Timer Alapítvány old timer repülői folytatták vasárnap.

A kiállításon veterán autók, mezőgazdasági gépek, traktorok, stabil motorok és csillagmotorok hosszú sorai között sétálva nosztalgiázhattak és fotózkodhattak az idelátogatók.

A Malév Aero Club szervezésében sétarepülésre is volt lehetősége a résztvevőknek a rendezvény ideje alatt, többek között a GOLDTIMER Alapítvány Li-2 repülőjével, valamint vitorlásrepülőkkel és helikopterekkel.

A veteránjárműveket pontozó zsűri döntése alapján a büszke tulajdonosoknak járó díjak is átadásra kerültek.

A színpadon az Audishake, a Mystery Gang és a The Blue Point zenekar lépett fel.

A gyermekek szórakozásáról az ideiglenesen helyszínre telepített mini vidámpark, valamint a rendőrség által biztosított mini KRESZ pálya gondoskodott.

A rendezvényre Dunakeszi Kártyával ingyenes volt a belépés, amelyet minden dunakeszi állandó lakcímmel rendelkező személy kiválthat a Dunakeszi App mobilalkalmazáson keresztül díjmentesen, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán. A kártyával nem rendelkező látogatók a www.oneticket.hu oldalon vásárolhattak napijegyet, illetve bérletet.

Az elkövetkezendő időszakban is érdemes lesz figyelemmel kísérni Dunakeszi város programkínálatát!