! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Városi tábor a Balatonon

KezdőoldalHírekVárosi tábor a Balatonon
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2023-05-03

Városi tábor a Balatonon

Régi idők ifjúsági tábora várja a gyerekeket a dunakeszi Balaton-parton. 7 nap 7 éjszaka, móka és kacagás, sok-sok fürdés és foglalkozás Balatonakarattyán a városi üdülőben.

Május 10-ig várja a jelentkezőket Dunakeszi Balaton-partja, a város balatonakarattyai üdülője, amely 2018 óta fogadja a táborozó gyerekeket. Dunakeszi Város Önkormányzata a városi napközis tábor iránti nagy érdeklődésre való tekintettel a magyar tenger mellé is meghirdette az ifjúsági tábort, sok fürdéssel, szórakozással, kreatív-, sport- és médiafoglalkozással, hogy biztosan mindenki jól érezze magát. A tematika hasonló, de a vízpart és az ott alvás mégis különlegessé teszi.

A tábor vezetője, Ibrányi Márta, a Dunakeszi Széchenyi István Általános Iskola pedagógusa és kosárlabdaedzője lesz, aki 40 éve táboroztat gyerekeket. Míg sok pedagógusnak a rémálma, számára egy percig sem volt kérdés, hogy eleget tegyen a felkérésnek. Táboroztató kollégái is hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, kiváló szakemberek. A helyszínt is jól ismeri, hiszen kosárlabdázóit is minden évben elviszi edzőtáborozni Balatonakarattyára.

Tovább olvasom

„A balatoni helyszínnel kimozdultunk a városból, a Balaton-parton saját stranddal, üdülővel, nagyon jó körülmények között tudunk eltölteni egy hetet a gyerekekkel. Rendkívül jó hangulatú hely. A szállás nagyon komfortos és magas színvonalú” – ajánlja a táborvezető. Az augusztus 14-21-ig tartó turnusban 50 gyereket tudnak fogadni, a 9-14 éves korosztályt.

„Teljesen másfajta kapcsolatot lehet kialakítani a gyerekekkel, mint az iskolában. Szokták mondani, hogy tyúkanyó vagyok, nagyon szeretem ezt csinálni. Rengeteg gyereket ismerek meg a táborok alatt, nagyszerű érzés látni az arcukon az örömöt, a felszabadultságot. Jó velük együtt lenni, mivel nagyon lelkesek” – mesél a tapasztalatairól a „tyúkanyó”.

Mint minden balatonakarattyai sporttábort a Dunakeszi Sportigazgatóság tart kézben, így ennek a szervezése is rajtuk keresztül folyik. Az önkormányzat az időpontválasztással a szülőknek szeretne kedvezni, hiszen addigra már elfogyhatnak a szabadságok. A 7 napos tábor 70 ezer forintba kerül. Ebben benne van a napi három étkezés, az utazás, a foglalkozások és a szállás költsége. A szállás rendkívül komfortos, és jól felszerelt, új és modern.

A jelentkezési lap a csatolt mellékletből elérhető, amelyet kitöltve és bescannelve a sportigazgatosag@dunakeszi.hu e-mail címre kell visszaküldeni.

Jelentkezés

doc ikon

Előzetes Jelentkezési lap

Letöltés