! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Városi tavaszi nagytakarítás

KezdőoldalHírekVárosi tavaszi nagytakarítás
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Zöld Dunakeszi
2022-05-12

Csapatépítésre is kiválóan alkalmas a városi szervezésű önkéntes köztisztasági nap. Május 21-én, a helybéliek segítségével újra megtisztul Dunakeszi.

17. alkalommal rendezzük meg az önkéntes köztisztasági napot Dunakeszin, ahol évről évre, szezonról szezonra egyre többen csatlakoznak a kezdeményezéshez. A szemétszedő akcióra idén is várnak családokat, baráti társaságokat, lakóközösségeket, de akár munkahelyi kollektívát is, akik számára csapatépítésre is kiválóan alkalmas lehet a karitatív program.

Május 16-ig még nyitott a jelentkezés a rendezettvarosert@freemail.hu e-mail címen, de természetesen, aki május 21-én kap kedvet arra, hogy rendbe tegye közös környezetünket, őt is szívesen látjuk. Az előzetes jelentkezésre azért van szükség, hogy a szervezők megfelelő mennyiségű eszközzel és frissítővel készülhessenek a segítők számára.

A programot már több mint 10 éve Nyíri Márton környezetvédelemért felelős társadalmi megbízatású alpolgármester szervezi, akit kérdés esetén a 06 70 385 4404-es telefonszámon érhetnek el.

A tavaly tavaszi szemétszedésen több mint 300 résztvevő 17 helyszínen mintegy 500 zsákot töltött meg a közterületeken eldobált hulladékkal. Az akcióba minden évben becsatlakozik a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. is, amelynek munkatársai ez előre kijelölt gyűjtőpontokról az esemény utáni napokban juttatják el a szeméttelepre a zsákokat.

Tisztítsuk meg együtt Dunakeszit!