! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

X. Dunakeszi Feszt szeptember első hétvégéjén

KezdőoldalHírekX. Dunakeszi Feszt szeptember első hétvégéjén
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Esemény | Kultúra
2021-09-03

3 nap, 2 színpad, sztárfellépők, sport, tánc, vásári forgatag, vidámpark és még sok más gyermek és felnőtt program a Katonadombon.

Egy év kényszerszünet után újra lesz Dunakeszi Feszt a Katonadombon. 3 nap, 2 színpad, koncertek, színpadi előadások, egyesületi bemutatók, kulturális és kulináris élmény, vidámpark és még sok színes program szeptember első hétvégéjén.

A V4 Air Show, Veteránjármű és Retro Találkozón már debütált Dunakeszi Kártya itt is főszerephez jut, az esti koncertek Dunakeszi Kártyával ingyenesen látogathatók.

Jön a Wellhello, a Magna Cum Laude, a Noxtalgia, Halász Judit, a Cloud 9+, a Mesekocsi Színház és több, a Fissz Feszten már bemutatkozott társulat gyermek- és zenés műsorokkal. Lesz tánc- és sportbemutató is, de még a kisbabás szülőkre is gondoltak a szervezők.

A vidámpark, a gasztro sátrak és egyéb árusok is elmaradhatatlan „kellékei” a városi rendezvényeknek. Idén először pedig Dunakeszi testvérvárosai is szerepet kapnak, a helyben található nemzetiségek mellett Deggendorf és Stary Sacz is bemutatkozik a Nemzetek Utcája szekcióban.

Mivel Dunakeszi a sportok városa, a vasárnap – a kisszínpadi produkciók mellett – a VSD nagy napja. Az egyesület mind a 21 szakosztályával kitelepül a Katonadombra, hogy sportválasztót és sportbemutatót tartson a nagyközönségnek. Kicsik és nagyok próbálhatják ki magukat akár több sportban is, és ha kedvet kapnak, irány az edzés!

A show a pénteki, délután 16 órai kapunyitással indul. Szombaton 17.30-ig, vasárnap 16.30-ig ingyenesen látogatható a rendezvény, utána jegy vagy Dunakeszi Kártya köteles a részvétel. Az átálláshoz technikai szünet szükséges a terület rövid ideig tartó kiürítésével, ehhez megértésüket és türelmüket kérjük.

14 éves kor alatt a belépés díjtalan. A Dunakeszi Kártya kiváltásához dunakeszi lakcímkártya szükséges. A kártya a DunakesziApp mobilapplikációból ingyenesen letölthető, vagy néhányszáz forintért a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán plasztikkártya igényelhető.

A Dunakeszi Fesztre a jegyek már kaphatók a https://oneticket.hu/x-dunakeszi-feszt-2021 oldalon. A jegy vagy Dunakeszi Kártya mellett – a központi rendelkezés értelmében – a belépéshez érvényes védettségi igazolvány is szükséges.

A Dunakeszi Feszt részletes műsorfüzete az alábbi linken érhető el: https://bit.ly/3ysWEdg