! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Aktív kikapcsolódás a VSD nyári táboraiban

KezdőoldalHírekAktív kikapcsolódás a VSD nyári táboraiban
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Sport
2022-04-11

A Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD) minden nyáron széles táborprogram-kínálattal készül, segítve a gyerekek sportfejlődését, feltöltődését.

A táborok az egészséges kikapcsolódás mellett a biztonságot, fegyelmezettséget is jelentik a gyerekek számára, így a szülők is egyre többen választják a táboroztatást. Évről évre egyre színesebbé teszi a nyári programkínálatot a VSD, ezzel minden érdeklődő számára van választási lehetőség. A sportimádók a 2022-es nyári táborkínálatból 12 sportág közül választhatnak a nyári szünet teljes ideje alatt. A Sportegyesület szorosan együttműködik a Dunakeszin található állami, önkormányzati, valamint gazdálkodó szervezetekkel, továbbá a fiatalok sportolásának segítése érdekében, a nevelési-oktatási intézményekkel. A VSD napközis nyári táborai szeretettel várják a Dunakeszin és vonzáskörzetében élő gyerekeket a nyári szünetben, biztosítva számukra a magas színvonalú sportolási lehetőségeket megfelelő körülmények között.

Az egyesület kiemelt fontosságú együttműködő partnere Dunakeszi Város Önkormányzata.

A táborokról további információt a jelentkezésnél megadott elérhetőségeken vagy a dunakeszi@varosise.hu mail címen kérhetnek.