! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Dunakeszi Ledcsere Program

KezdőoldalHírekDunakeszi Ledcsere Program
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2023-09-26

INGYENES lakossági LED-csereprogram Dunakeszi Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel. Ugyanakkora megvilágítás eléréséhez egy LED-nek akár 80-85 százalékkal kevesebb energia is elég egy égőszálas égőhöz képest.

Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, mely a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti, akár éves szinten 70.000 Ft* megtakarítás is elérhető. A ledcsere.hu oldalon található kalkulátor segítségével néhány kattintással kiszámolható, éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világít az Ön otthonában.

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?

A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van a villanyszámla. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában talál­ható izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

FONTOS! A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Dunakeszit jelölje be!

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkana­pot. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.

 1. Regisztráció

Regisztráció: www.ledcsere.hu oldalon Jelentkezés gombra kattintva.

https://app.ledcsere.hu/registration

1-5 lépéseken keresztül haladva kell kitölteni a led izzó igényléséhez az adatokat:

1. Személyes adatok kitöltése

 • név,
 • e-mail cím
 • mobilszám

2. Cserére kiválasztott fényforrások megadása

 • helyiségenként milyen foglalatú izzó van E27 vagy E14
 • helyiségenként hány darab izzó van
 • helyiségenként mennyi az izzók fogyasztása 100W 75W 60W 40W
 • napi használat (óra/nap)

3. Dokumentumok feltöltése (A szerződéskötéshez szükségesek az alábbi dokumentumok. Kérjük, hogy olyan képet töltsön fel róluk, ahol jól olvashatóak az adatok.)

 • személyi igazolvány mindkét oldala
 • lakcímkártya mindkét oldala
 • villanyszámla ( villanyszámla esetén, ha rendelkezésére áll egy, a szolgáltatótól letöltött PDF dokumentum, akkor azt töltse fel, ha nem, akkor a villanyszámla első négy oldalát, vagy ha kevesebb oldalból áll, akkor mindegyik oldalt.)

4. Szerződés adatai

 • személyes adatok (anyja neve, születési hely idő)
 • számla adatok (elszámolási időszak, időszaki fogyasztás összesen (kWh), becsült éves fogyasztás összesen (kWh)
 • lakcím
 • felhasználási hely címe (Ha megegyezik a két cím, akkor a felhasználási hely címet nem kell kitölteni). A felhasználási helyen nyilvántartott felhasználó adhatja meg a személyes adatait, azaz csak olyan személy regisztrálhat, aki a regisztrációt a saját felhasználási helyére végzi el. A lakcím és a felhasználási hely címe eltérhet egymástól.

5. Regisztráció véglegesítése, átvevőhely megadása: DUNAKESZI

Dunakeszi Polgármesteri Hivatala segít Önnek

Amennyiben szüksége van segítségre a regisztrációban, személyesen vagy telefonon keresse Dunakeszi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatát. Munkatársaink segítenek Önnek.

Telefon: 06 27 542 800

E-mail: ugyfelszolgalat@dunakeszi.hu

A led izzók átvétele Dunakeszi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán történik, mely várhatóan 2024. februárban tud megvalósulni (az adatfeldolgozás, izzórendelés, leszállítás, komissiózás időigényes munkafolyamatai miatt).

A programba regisztrálni 2023. október 1 – 31. lehet a www.ledcsere.hu oldalon.

Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet!

*A ledcsere.hu oldalon található kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy háztartása mekkora energiát takaríthat meg, amennyiben valamennyi égőszálas izzóját LED fényforrásokra cseréli.

Regisztráció és további információk

Ledcsere kalkulátor

A villanyszámla összegének maximum 30%-ig tudja kicserélni a hagyományos villanykörtéit (a világítás költsége a teljes villanyköltség körülbelül
30 százalékát teszi ki). Javasoljuk, hogy számolja ki a kalkulátor segítségével, hogy mennyi izzóra lehet jogosult.

www.ledcsere.hu

Gyakori kérdések

pdf ikon

Gyakori kérdések

Letöltés