! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Elkészült az új, bővített menetrend

KezdőoldalHírekElkészült az új, bővített menetrend
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Fejlesztések | Közérdekű
2022-07-28

Elkészült az új, bővített menetrend

Mint arról már sokan értesültek, szeptember 4-én az új épületben kezdi meg az évet a Szent István Általános Iskola. Annak érdekében, hogy az iskolába-, illetve hazajutást megkönnyítsük, a szülői munkaközösség vezetőjével és az igazgató asszonnyal több egyeztetést folytatott az Önkormányzat a helyi közlekedés bővítéséről, átszervezéséről.

Az igények megvalósítása érdekében Dunakeszi Város Önkormányzata minden tőle telhetőt megtesz, ezért a Szent István Általános Iskola új épületéhez közlekedő busz menetrendjét úgy alakította ki, hogy a régi iskolaépület körzetében élő diákokat eljuttassa az új iskoláig.

Célunk, hogy a módosítás eredményeképpen a nulladik és az első órára is biztosítva legyen a gyermekek érkezése.

Az oda érkező buszok nagy része közvetlenül az iskola bejárata előtt fog megállni, az iskolát kiszolgáló szervízúton. A zökkenőmentes közlekedés érdekében szeptember 4-én, hétfőn a forgalmat a rendőrség és a polgárőrség fogja segíteni. Mivel az évnyitó napjának kérdése csak a napokban tisztázódott, ezért a menetrendet is csak most volt lehetőség véglegesíteni.

Az első, átmeneti időszakban rendszeresen figyelni fogjuk, hogy mi a valós igény az indulási/érkezési idők, valamint a járatszám tekintetében. Ez idő alatt három busznyi járatot biztosítunk, valamint átalakítjuk a menetrend szerinti járat rendjét.

A szeptember 4-től érvénybe lépő menetrend az alábbi letölthető dokumentumban érhető el.