! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Új zebrákat telepítünk

KezdőoldalHírekÚj zebrákat telepítünk
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Fejlesztések | Közérdekű
2024-08-02

Három új gyalogátkelőhelyet alakítunk ki a Martinovics utca, Budai Nagy Antal utca és Táncsics Mihály utcákban. A munkálatok várhatóan a hónap 2. felében érnek véget.

A Krisztus Király Római Katolikus Általános Iskola és a Radnóti Miklós Gimnázium naponta többszáz diákot fogad, reggelenként és délutánonként a környéken fokozott az autós forgalom. A fiatalok biztonsága érdekében Dunakeszi Város Önkormányzata három zebrát telepít a környékre – Martinovics utcában, a Budai Nagy Antal utcában és Táncsics Mihály utcában – még az iskolakezdés előtt.

A munka sikeres elvégzéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a csomópontokat időszakosan lezárjuk, ezért két ütemben végezzük a fejlesztést. A közlekedés és a parkolás könnyítése érdekében az építkezés ideje alatt jelzőtáblákkal segítjük az autósokat

I. ütem

A Táncsics Mihály–Budai Nagy Antal utcák kereszteződése mindkét irányból behajtani tilos táblákkal lezárva. Behajtásra az érintett lakóingatlan-tulajdonosok természetesen jogosultak. A lezárás előreláthatólag két hetet vesz igénybe, augusztus 16-ig tart.

Táncsics I. ütem

II. ütem

A Martinovics–Táncsics Mihály utcai kereszteződés mindkét irányból behajtani tilos táblákkal lezárva. A lezárással egyidejűleg az I. ütemben lezárt útszakaszok a megszokott közlekedési rend szerint ismét használhatóak lesznek. A lezárás várhatóan itt is két hetet fog igénybe venni.

Táncsics II. ütem

A kivitelezést végző vállalkozó a munkát szakaszosan végzi, így az útszakaszokon kihelyezett behajtási, illetve megállási tilalmakat feloldja, amint a munkafolyamatok azt lehetővé. Minden építkezési szakaszban igyekszünk csak a legszükségesebb területeket lezárni. Kérjük, hogy az útszakaszon fokozott körültekintéssel közlekedjenek, figyeljék a közúti jelzések változását, az építkezés környékén pedig kérjük, hogy ne parkoljanak.

Az útszakaszon a tiltás ellenére várakozó járműveket – az építkezés folytonosságának biztosítása érdekében – a közterület-felügyelet a rendőrség közreműködésével elszállíttathatja.

Parkolás

Mint minden közterületi építkezés ez is kellemetlenségekkel járhat a környék lakói számára, azonban igyekszünk mindent megtenni ennek minimalizálása érdekében. Kérjük az ott élők és az autósok szíves megértését az építkezéssel járó esetleges kellemetlenségekért.

Táncsics parkolás

Észrevételeik esetén kérjük, forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz: ugyfelszolgalat@dunakeszi.hu