! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Szemétszedés a Decathlon áruházzal

KezdőoldalHírekSzemétszedés a Decathlon áruházzal
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű | Strand | Zöld Dunakeszi
2024-09-10

Szeptember 20. a takarítás világnapja. Mi sem alkalmasabb arra, hogy megtisztítsuk környezetünket. A „World Clean Up Day” elnevezésű nemzetközi kezdeményezéshez csatlakozva a Decathlon Magyarország idén is szervez szemétszedési akciókat, ám most először az ország 24 áruházával közösen. Ebből pedig Dunakeszi sem maradhat ki, hiszen egy ilyen program közösségépítésre is kiválóan alkalmas!

A helyi Decathlon áruház szeptember 27. péntekre várja a jelentkezőket, akikkel közösen egy előre kiválasztott területet tisztítanának meg az eldobált vagy a szél által széthordott szeméttől, hulladéktól, hogy az újra a közösség használatába kerülhessen.

Biztosítják a felszerelést és jutalom is jár

A szükséges eszközöket, zsákokat, kesztyűket, csipeszeket természetesen a Decathlon biztosítja, ezen felül pedig 50.000 Ft értékű ajándékutalvány is jár annak a csapatnak, aki a legtöbb fővel érkezik. Bárki csatlakozhat, családok, baráti társaságok, lakóközösségek, osztályok, óvodai csoportok, sport klubok, sportolói csapatok, de még cégek is, hiszen egy jótékony célú megmozdulás csapatépítésnek sem utolsó.

A dunakeszi kapcsolattartó Tokody Nikoletta, akit sokan a Mozdulj, Dunakeszi! programsorozatról már jól ismerhetnek, hiszen a nyári szezonban heti háromszor szabadtéri edzések egyik állandó trénere. Jelentkezni előzetesen e-mailen szükséges a nikoletta.tokody@decathlon.com címen.