! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Seltenreich József

KezdőoldalMunkatársakSeltenreich József

Seltenreich József

Önkormányzati képviselő

Több generáció óta élünk Dunakeszin, a falu részről 1978-ban költöztünk a lakótelepre. A rendszerváltás óta képviselem az itt élők érdekeit, s igyekszem elősegíteni kedves városom fejlődését! Képviselői meggyőződésem: a kis ügyek sikere visz el a nagy dolgok eléréséig!

Közéleti szerepvállalás

Már a dédszüleim is Dunakeszin éltek. Gyermekkoromban a régi falurészen éltünk, s 1978 után a lakótelepre költöztünk, ez lett azóta is a körzetem, melynek a „Lakótelep Szíve’ nevet adtam.

Az önkormányzatiság 1990-es magyarországi kezdete óta, minden választáson bizalmat szavaztak nekem a város lakói, így már több mint 30 éve dolgozom azon, hogy Dunakeszi egy szebb, élhetőbb város legyen.

Az első városi Gyermeknapok főszervezőjeként, egy olyan rendezvényt indíthattam útjára, mely ma már az egyik legsikeresebb program Dunakeszin, de a Futakeszi újraindítását is főszervezőként irányíthatom már egy évtizede. Az egyik első sportbizottsági kezdeményezésem volt a Sportévkönyv kiadásának kezdeményezése, s az első „Sportgála” megszervezése is az én ötletem volt még a kétezres évek elején, s most is! Az egyik legnagyobb büszkeségem Dunakeszi sportélete, mely ma már országosan is az egyik legsikeresebb! Ennek része a Dunakeszi Sportmodell kiépítése, a Városi Sportegyesület Dunakeszi projekt, ezekről már országos konferenciákon, s régi egyetememen a TF-en is tartottam előadásokat, bemutatókat.

A közéleti tevékenységem lehetőséget adott arra, hogy nagyszerű Dunakeszi embereket ismerjek meg és segíthessek városépítő munkájukban, dolgozhassunk, alkothassunk együtt, ez az a közösség, amely hitet és erőt ad képviselői munkámhoz.

Tanulmányok

Keszin jártam bölcsibe, óviba, s az iskolát is itt végeztem, majd a gimnázium után 1986 óta itt is dolgozom, s közben felsőfokú végzettséget is szereztem.

Pályafutás

Pedagógusként tizenöt év köt a Széchenyi István Általános Iskolához, tizenkét fontos esztendőt az Önkormányzati Intézmények Gazdasági Ellátó Szervezetének vezetőjeként töltöttem, majd 2012. óta Dunakeszi Város Sportigazgatójaként a városunk sportéletét szervező, irányító intézményt vezetem.

Önkormányzati képviselő megbízatásom mellet, a Pest Vármegyei Közgyűlés tagja is vagyok. Tíz esztendeig alapító elnökként vezettem a mai VSD elődjét, a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sportegyesületet, de részt vettem a Vasutas és a Diák Kajak Klub sportirányításában is. Sportszervezőként nem csak szakmám, de hívatásom is a sportélet javítása, fejlesztése! Több területen is kaptam feladatot a mindenkori városvezetéstől, bizottságokban, tanácsnokságokban, szinte minden ágát ismerem a városműködtetésnek, sport, oktatás, kultúra, egészségügy, jog, és gazdaság, jelenleg Családügyi Tanácsnokként az itt élő családokkal kapcsolatos rendezvények, feladatok tartoznak hozzám.

Család

Boldog családapaként három gyönyörű gyermeket nevelek, mely mindig új energiákat ad munkáimhoz is.

4. számú körzet Lakótelep Szíve

IV. számú választó körzet
Közterület neve Közterület jellege Házszám, -tól -ig
Barátság útja 19 - 25 (páratlan)
Barátság útja 31 - 2000 (páratlan)
Barátság útja 9 - 17 (páratlan)
Casalgrande tér 2 - 7
Fillér utca 1 - 49
út 60 - 110 (páros)
Garas utca 2 - 24
Iskola utca 1 - 20
Krajcár utca 2 - 12
Nap utca 0 - 6
Tallér utca 0 - 12
Seltenreich József

    Kérdése van?