! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

A Karinthy Frigyes úton útfelújítás kezdődik május 13-tól

KezdőoldalHírekA Karinthy Frigyes úton útfelújítás kezdődik május 13-tól
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Fejlesztések | Közérdekű
2024-05-08

Dunakeszi Város Önkormányzata útfelújítási programja folytatódik. Tájékoztatjuk Önöket, hogy útpálya felújítási munkálatok lesznek a Karinthy Frigyes úton.

Dunakeszi, Karinthy F. úton, a Fóti út és a Shejbál József u. közötti szakaszon 2024.05.13-tól (hétfőtől), 7.00-tól 2024.05.16. (csütörtök) 16.00-ig megállni és várakozni tilos aszfalt marás és aszfaltozási munkák miatt.

Az útfelújítás alatt a gépjárműveik biztonsága érdekében semmiképpen ne parkoljanak az úton, ill. kerítésvonal és az útpálya közötti közterületen úgy, hogy a gépjármű „belóg” az út űrszelvényébe. Amennyiben a kitáblázások ellenére az ott megálló gépjármű forgalmi akadályt képez, haladéktalanul elszállításra kerül a területről.

Kérjük gépjárműveikkel ne akadályozzák ezen munkákat.

Kérjük, szíves együttműködésüket és megértésüket az esetleges kellemetlenségek minimálisra csökkentése érdekében.

Kérjük, legyenek figyelemmel az ideiglenes közlekedési rend változásaira, és kövessék a helyszínen elhelyezett közlekedési táblákat és jelzéseket.

Amennyiben kérdésük vagy észrevételük van az építkezéssel kapcsolatban, kérjük, forduljanak személyesen a helyszíni építésvezetőhöz (Penta Kft.) vagy a Dunakeszi Város Önkormányzatának Ügyfélszolgálati munkatársaihoz.

Telefon: 06 27 542 800

E-mail: ugyfelszolgalat@dunakeszi.hu

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Dunakeszi Város Önkormányzata