! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Tábor utca és a Mátyás király utca közötti szakaszon útfelújítás kezdődik

KezdőoldalHírekTábor utca és a Mátyás király utca közötti szakaszon útfelújítás kezdődik
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Fejlesztések | Közérdekű
2024-04-22

Dunakeszi Város Önkormányzata útfelújítási programja folytatódik. Tájékoztatjuk Önöket, hogy útpálya felújítási munkálatokat végezünk a Tábor utca és a Mátyás király utca közötti szakaszon.

A felújítás célja a környék közlekedési viszonyainak minőségi javítása.

Az építkezés ideje alatt átmenetileg forgalomkorlátozások lesznek a Tábor utca és a Mátyás király utca között.

Az útfelújítás alatt a gépjárművek biztonsága érdekében semmiképpen ne parkoljanak az úton, ill. kerítésvonal és az útpálya közötti közterületen úgy, hogy a gépjármű „belóg” az út űrszelvényébe. Amennyiben a kitáblázások ellenére az ott megálló gépjármű forgalmi akadályt képez, haladéktalanul elszállításra kerül a területről.

A Piros óvoda Dr. Fűzi József u. és a Hunyadi János u. közötti parkoló szakaszán az építkezés idejéig nem lehet megállni.

A Tanuszoda, Fazekas Mihály Általános Iskola megközelítése a Szép Ernő utca felől a kivitelező irányításával történik. Az iskola megközelítésére javasoljuk a Fazekas Mihály – Szép Ernő és Radnóti utca igénybe vételét. A Kivitelező az iskolai érkezési-távozási csúcsidőszakokban (7.15-8.00, 13.30-14.00, 15.30-16.00) a Szép Ernő utca elején nem végez munkálatokat, az átjárást lehetővé teszi.

Az ingatlanokból történő ki és beállás időszakonként korlátozva lesz. Ezen időszakok az aszfalt marásnál, a kapubehajtók és parkolók szegélyépítésénél és az új aszfalt terítésnél kell kivárni. Egyes munkafázisok között lehet majd közlekedni a lemart aszfalton a kivitelező (Penta Kft.) irányításával.

Kérjük szíves együttműködésüket és megértésüket az esetleges kellemetlenségek minimálisra csökkentése érdekében.

Kérjük, legyenek figyelemmel az ideiglenes közlekedési rend változásaira, és kövessék a helyszínen elhelyezett közlekedési táblákat és jelzéseket.

Amennyiben kérdésük vagy észrevételük van az építkezéssel kapcsolatban, kérjük, forduljanak személyesen a helyszíni építésvezetőhöz (Penta Kft.) vagy a Dunakeszi Város Önkormányzatának Ügyfélszolgálati munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeken.

Telefon: 06 27 542 800

E-mail: ugyfelszolgalat@dunakeszi.hu

Kivitelezési időszak

Kivitelezés kezdete: 2024. április 23.

Tábor u. – Mátyás király u.:

  1. ütem – Szép Ernő u. – Hunyadi u. között: 04.23 -04.30.
  2. ütem –  Hunyadi u.- Munkácsy M. u. között: 04.26 – 05.10.
  3. ütem – Munkácsy M. u. – Tisza u. között: 05.07 – 05. 31.

Kivitelezés vége várhatóan: 2024. május 31.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Dunakeszi Város Önkormányzata