! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Tájékoztatás a Határ út munkálataival kapcsolatban

KezdőoldalHírekTájékoztatás a Határ út munkálataival kapcsolatban
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Fejlesztések | Közérdekű | Pályázatok
2018-11-13

A Határ út útfelújítási munkálataival folytatódott Dunakeszi területfejlesztési programja.

2018-ban kezdődtek azok a munkálatok, amelyek a Pénzügyminisztérium által meghirdetett, Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatásnak köszönhetően valósulhattak meg Dunakeszin. A projekt összköltsége 116,79 millió Ft, amiből a támogatás összege 99,27millió, 17,52 millió Ft pedig saját forrás összege.

A pályázat azonosítója: PM_ONKORMUT_2018/115

A fejlesztés lezárult szakaszában a Hunyadi utca Széchenyi utca – Zápolya utca közötti szakasz (Hrsz: 797) útburkolatát, benne két buszmegálló burkolatát és forgalomcsillapító elemeit újították fel, a meglévő kerékpársáv felfestése, a zárt csapadékvíz elvezető rendszer szerelvényeinek cseréje és 487 m2 zöldsáv létesítése valósult meg a támogatáson belül.

Jelenleg a Határ út Fóti út – Rákóczi út közötti szakaszán (2903/2) az útburkolat felújítását, a közműszerelvények cseréjét és 219,5 m2 zöldsáv létesítését végzik el a kivitelező, PENTA Kft. munkatársai. A tervek szerint a felújított útszakaszt december 3-án vehetik ismét használatba az autósok.

A támogatott tevékenység az önkormányzat településfejlesztési feladataihoz kapcsolódik.

A munkálatok idejére szíves türelmüket és megértésüket kérjük!